Prijava članov
Members areaZadnje novice
Last news

Restavracija JB, Ljubljana

Tokrat malo drugace: Janez, Ema in Tomaz nam pripravijo kosilo v cetrtek, 15.11. ob 14:00. Jedilnik je ze objavljen.

Chaine Hrvaska, ustanovitev

V sredo, 21.11. bo v hotelu Esplanade ustanovljen Chaine na Hrvaskem. Ob 18:00 svecanost, ob 20.00 gala vecerja. Program: program. Jedilnik: meni

7 Chapitre in vecerja v Restavracija Strelec, Ljubljana, ljubljanski grad

Sobota, 1.12.2018: 7 slovenski Chapitre (sprejem novih clanov in napredovanja obstojecih),ob 18:00 v stolpu na Ljubjanskem gradu, ob 19:00 prva vecerja pri druzini Jerovsek in chefu Jagodic Igorju, restavracija Strelec, ljubljanski grad. Dame vecerna obleka, gospodje Black tie.

Restavracija Cubo, Ljubljana

Bostjan nas pricakuje na prvem srecanju v letu 2019 v sredo, 9.1. ob 19:00.

 

ČLANSTVO

 

Splošno

Članstvo v združenju je prostovoljno. Družimo in udeležujemo se srečanj, ko imamo čas, voljo in željo - naša srečanja so neobvezna. Srečanj se poleg člana udeležuje tudi njegova soproga/soprog, partner oz. lahko na srečanja povabi svojega prijatelja, morebitnega bodočega člana združenja.

S sprejemom v članstvo sprejemamo statut in interna pravila.

Prošnja za članstvo se pošlje na sedež društva z navedbo zahtevanih podatkov in podpisom priporočitelja - dosedanjega člana. Sprejem potrdi upravni odbor.

 

Amaterski člani - ljubitelji

Amaterski člani so ljubitelji gastronomije, enologije, etnologije, ljubitelji kulture, odkrivanj novega, raziskovanj, potovanj. Skupna jim je visoka kultura, kultura obedovanja ter visok odnos do gastronomije in enoligije. Mnogi člani so tudi eminentni vinski svetovalci in vinarji.

Letna članarina znaša € 150, pristopnina (enkratno) € 200.

Vsak član prejme insignijo, značke in diplomo.

Prijavnico najdete tukaj.

 

Profesionalni člani

Profesionalni člani so lastniki gostiln, restavracij, hotelov, penzionov, šefi, glavni kuharji, F&B managerji, šefi strežb, kuharji in ostali, ki se profesionalno spretno vrtijo okrog štedilnika. Tudi vinarji in ostali, ki se ukvarjajo tako s pridelavo kot prodajo vin.

Letna članarina znaša € 200, pristopnina (enkratno) € 300.

Vsak član prejme insignijo, značke, namizne zastavice, prospekte, diplomo, drobna obeležja in obeležje za na pročelje restavracija/gostilne oz. vinske kleti, s katerim izkazuje članstvo v združenju.

Prijavnico najdete tukaj.